Välkommen till jancankonsult nya sida

Här kommer jag att skriva om Knowledge Management, Self Service, 0-level support.

Det finns mycket fakta att hämta så uppdatering kommer ske löpande och med en tätt regelbundenhet.

Jag kommer även att bevaka och följa händelser så som event, mässor, föreläsningar mm. Givetvis uppskattar jag är feedback och hoppas på flera goda råd, kommentarer och dialoger framöver – så välkommen med på min resa mot den “lärande” framtiden.

Syftet med min sida är att bidra i utvecklingen och dela med mig av min kunskap och erfarenhet inom IT Service Management, Support och Knowledge Management.

//Jancan001

image_jancankonsult

image_jancankonsult

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: