Ett bra användargränssnitt

Noterar några tankar från dagens arbete

Ett bra användargränssnitt följer mänskliga principer gränssnittsdesign som bygger på hur människor-användare sätt att tänka och arbeta, inte på enhetens funktioner.

Ett UI som är ointressant, invecklad, eller ologiskt kan göra ännu en bra app verka som knepig att använda. Men en vacker, intuitiv, övertygande UI förstärker en apps funktionalitet och inspirerar en positiv känslomässigt engagemang hos användarna.

//Jancan001, Jannica Wahlund, @jancan-konsult.com

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: