Integrering är viktigt i del för framtidens organisation

År 2025 är 75% av världens arbetskraft födda 1985 eller senare. Vet du vilket IT stöd ”Generation Y” vill ha?

Tillsammans med vinnande “Best Practice”-metoder och unika kompetenser har företag och organisationer gjort ITs leverans enklare, smidigare och smartare, vad det gäller infrastruktur och processer. Idag erbjuder marknaden kompletta och standardiserade outsourcing tjänster för alla IT-funktioner och IT-stöd för alla processer.

IT-utvecklingen går framåt i rasande takt och skapar nya krav på IT-avdelning och IT-miljö. Den nya arbetsplatsen sätter människan i fokus och möjligheten att kunna arbeta när man vill, vart man vill och hur man vill, en självklarhet för Generation Y.

Generation Y ställer krav på flexibla och enkla lösningar.

Inom områden som Självbetjäning, Kommunikation, Marknadsföring är produktutvecklingen viktig. Under ett antal år har appar styrt trender och behov. Idag tar produktutvecklingen ytterligare kliv mot att integrera människan i tekniken, det allra senaste kan vi se och lära genom sommarens heta trend ”Pokemon GO”. Behovet av att integrera människan i tekniken blir allt starkare och det finns egentligen ingenting som pekar på att utvecklingen kommer bromsa upp eller stanna av kring detta.

Detta är bara en liten del i det stora ”framtids” perspektivet som behöver utvecklas och bli mer framtidsäkrat för kommande generationer krav på flexibilitet och enkelhet.

Exempel som jag ser och hör, diskuteras samtidigt som ett orosmoln för olika organisationer och företag är; Hur skapar vi en flexibel och verksamhetsdriven organisation där vi kan möta upp den nya användarens krav i arbetsmiljö? Hur säkerställer vi att utvecklingen vi har identifierat idag, drivs av framtidens möjligheter med långsiktighet?

Ett svar som besvaras i det direkta behovet; Integrera människan i utvecklingen, skapar förutsättningar för att lyckas med behovet. Att inse behovet av verksamhetsutveckling leder till att företag och organisationer behöver se över behovet av hur förändringsprocessen ser ut och leds inom verksamheten. Ta gärna del av min blogg som handlar om vad verksamhetsutveckling egentligen är, och vikten av att ta in helheten i utvecklingsarbetet. (Ledarskapet en framgångsfaktor i morgondagens verksamhetsutveckling)

Att utveckling går vidare, vet vi – och det är därför viktigt att ta in nästa generation i företagets strategier. Är ni redo?

Hur har ni framtids säkrat er organisation och verksamhet. Finns Generation Y med i era strategier? Vill ni komma i kontakt med JanCan AB och diskutera detta vidare eller tillsammans med mig se över era möjligheter, så lämna en kommentar eller kontakta mig via mail: Jannica.wahlund@jancankonsult.com, 076-70 90 664

 

//JanCan001, Jannica Wahlund, @jancanab.com, http://www.jancanab.com

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: