Innan fredagsmyset tar överhand

Fredagsmys
Fredagsmys

Att få ihop vardagen kan ibland kännas övermäktigt, det vet vi nog alla.

Vi har alla träningssvackor ibland vilket är fullkomligt normalt men problemet är när svackan utvecklas till ett kroniskt tillstånd. Du känner säkert igen tecknen; 2 missade pass som blev till en vecka. Du börjar känna dig lite rosslig och trött kanske bra att vila ordentligt innan du tar tag i träningen igen. Och vips har det gått en månad eller två. Eller när superlånga arbetsdagar inte lämnar mycket tid över för långa löpturer eller ens rusher – så hur överlever vi vår vardag?

Jag tycker tex att det är viktigt med ”Fredagsmyset”, och det är lätt att hitta ursäkter i slutet av en arbetsvecka – men det får inte ta överhand. Så därför är mitt tips att arbeta med känslan kring det du vill uppnå. Påminn dig ofta hur du kommer känna dig när du går i mål med ditt arbete. Det är där vi finner drivkraften!

Så frågan är om känslan av att prioritera en träningsrunda på fredagskvällen, är inte det att prioritera bort fredagsmyset? Nej det skulle jag inte säga, ta hjälp av familjen och planera vardagen tillsammans så kommer ni även få till fredagsmyset.

Trevlig helg – Må bäst!

/Jancan001, Jannica Wahlund, Jannica@jancanab.com

 

 

 

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d