Supnation och Pronation

Har under helgen varit på Bosön för kurstillfället 5 av 9, utav utbildningen Endurance Personal Trainer (EPT).

En magisk utbildning för oss som gillar kondition- & uthållighetsidrotter. 

Helgen ägnades åt Test & Testmetodik samt första delen av löpcoach

Foten och stark fotrörelse låg i fokus, där vi genom teori och praktik fick lära oss analys och övningar att jobba med kring foten. Väldigt kul att få ta in och jobba med i olika case, nu när våren och löparsäsongen tar fart på allvar.

//Jancan001, Jannica Wahlund, #jancanab.com

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d