Träna tillsammans

Igår mitt i solskenet, mitt i ett vår vackert Alby, Tyresö, slöt en grupp träningssugna personer upp för att gemensamt genomföra ett utomhus pass.

Träning i grunden är för alla, vi utgår från våra egna förutsättningar, peppar och gläds av varandra när vi tränar tillsammans. Ett värde som betyder väldigt mycket i dagens samhälle.

Vi har alla olika utmaningar i vår rörelse, vardag och livsstil, men att tillsammans stanna upp en stund och gemensamt öka vår fysiskakapacitet genom Rörelse, Uthållighet, Styrka och Kondition, gör att vi står redo inför kommande dagars utmaningar i livet.

Är du sugen på höra mer om detta? Hör av dig till mig på (076-7090664) eller klicka in dig via länken Ta Kontrollen och läs mer.

//jancan001, Jannica Wahlund, @jancanab.com

#takontrollen #endurancepersonaltrainer #träning #livsstil #personligutveckling

Författare: jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s