Göteborgsvarvet 2017

Så var vårens ena delmål uppnått. Löpgruppen som startade vid årsskifte, med 5 entusiastiska löpare och 2 minst lika entusiastiska medresenärer med huvudansvaret att agera hejarklack, fick en alldeles förträfflig resa och helg tillsammans.


Vi 5 löpare hade förberett oss mer eller mindre efter träningsplan och upplägg, som med skicklighet och stort tålamod levererats av #takontrollen egna @tk_johan. Samtliga, utav oss 5, tog sig i mål över sin egna förväntan – så kul, så starkt! Flera presterade långt under de mellantider och den totaltid, som vi satt som personliga mål – bra löpcoachning från Johan, helt enkelt!

Vår egna hejarklack levererade även dom över förväntan på stöd och support. Allt från nummerlappar, startkit till pollenmedicin och rödbetsjuice, precis vad vi behövde. Att ha ett eget supportande team på plats –  är helt avgörande och suveränt skoj.

Nu laddar vi om och börjar blicka framåt inför nästa års Göteborgsvarv (2018) som gemensamt mål. Träningsplan inkl träningshelg, upplägg inkl individuella analyser och tester kommer tas fram för att senare börja arbetas med under hösten. Ambitionen är även att regelbundet genomföra gemensamma träningar, för att sporras och glädjas tillsammans under året. Mycket av framgången ligger i teamets gemensamma prestation.

Är du också intresserad av att träna i team för ett gemensamt mål? Att kunna testa din teknik, kondition, uthållighet och kunna sporras tillsammans?

Hör av dig till @jancan001 , Jannica Wahlund, så hittar vi ett team upplägg som passar dig!

#Göteborgsvarvet2018 #takontrollen #jancan001 #tränatillsammans #team #kondition #uthållighet #allasomvillkanocksådelta

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: