Dagens viktigaste möte

Det finns möten och sen finns det ännu fler möten. Kalendern fylls långt innan veckan har startat. Och just den här tiden på året eller säsongen, när det känns som att det är lika långt till nästa ”ledighet”, som det är sedan sommarsemestern, känns kalendern som maxad.

Och hur jag än resonerar så kommer jag aldrig vilja prioritera bort de möte som blir dagens viktigaste.

Möte med mig själv, ute i naturen och om så vill de träningssugna personer som ser värdet i att regelbundet träna för en starkare kropp.

Vill du boka in ”Dagens viktigaste möte” med mig för att få hjälp och inspiration till att komma igång med din träning eller kanske nå nya mål? Hör av dig till mig på

Jannica@jancanab.com , för ett förutsättningslöst möte.

Må bäst där ute!

//Jancan001, Jannica Wahlund, @JanCanab.com

Lämna ett svar