Upp- och nergångar

Livet – är en berg- och dalbana, var beredd på det och acceptera det. Att vilja något, att träna inför något, att förbereda sig inför något är lite av vad livet handlar om i sig självt.

IMG_15271Jag har upplevt perioder under livet som varit tunga – men jag har absolut upplevt livet när jag känt mig på topp. Så är det såväl under träning som tävling. Livet innehåller delar som de fantastiska löpturerna ute i underbar natur men också de dagar då de känns tufft och löpturen suger musten ur dig.

När detta händer mig, behöver jag ofta påminna mig om att allt jag försökt bygga upp inte är förstört. Grunden finns kvar och med rätt återhämtning och perspektiv, kan jag utvecklas ytterligare.

Idag är en sådan dag – jag vet att kommer utvecklas vidare; som förändringscoach, förändringsledare, coach, personlig tränare och inte minst genom min egen träning ute i naturen.

Må bäst alla!

//JanCan001

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: