Utsliten inför julen

Du funderar kanske på om du bör träna när du känner dig utsliten efter en lång dag. Kom ihåg att det är stor skillnad på att vara mentalt utsliten och fysiskt utsliten. Så länge du har fyllt på tillräckligt med energi bör du ta dig iväg på träning. Du kommer bli överraskad över hur snabbt kropp och sinne slappnar av.


Börja träningen lugnt, värm upp. Om tröttheten inte släpper bör du hålla dig till ett kortare pass, mer i syfte för återhämtning.

Återhämtning är en viktig pusselbit i livet. Både när det gäller mentalt och fysiskt.

// JanCan001, Jannica Wahlund 

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: