Visualisering – viktig del i utvecklingsarbetet

Att lyckas med sin verksamhetsutveckling  handlar mycket om kommunikation och tydlighet. Att skapa tydlighet kring VAD som ska uppnås, för att kunna se till HUR tar vi oss dit, är en given faktor. Visualisering är verktyget.

20171214_141046Hade idag förmånen att delta på en simulerings övning genomförd av Olingos skickliga Ola Källgården.

Otroligt spännande och roligt att genomföra en övning byggd på ett form av rollspel.

Alla borde regelbundet se över sina styrkor, svagheter och andra förmågor, på detta enkla sätt.

//JanCan001, Jannica Wahlund

#simulering #Olingo

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: