Tankar, tankar och flera tankar – dags att landa?

När alla möjliga tankar susar genom huvudet är svårt att få känslan av fokusering. Men din inställning till tankebruset kan du lyckligtvis påverka och hjälpa dig. Du behöver näm¬ligen inte ta allt hjärnan hittar på, på allvar utan kan öva på att låta en tanke vara just bara en tanke.

I dag är en dag att träna på att ”landa”. Det har varit otroligt mycket energi på kontoret idag, bra diskussioner som lämnat spår i form av inspiration, vilja till att ”fortsätta”, tankar och ännu fler tankar. Skönt att det är fredag, kanske du säger, eller är det dags att tänka annorlunda?

När vi hela tiden, stund för stund, tänker ”upp” vår version av verkligheten, behöver vi lära oss att kunna ”landa” med våra tankar. Så vi lättare kan fokusera på det som gör att vi kan dra nytta av våra erfarenheter och dialoger.

Att dra nytta av fredagskvällen och tillåta mig en skön träningsrunda på 30 minuter till att landa tankarna, så att dessa kan konkretiseras på måndag, gör att jag tillåter mig “stänga av” och återhämta mig från arbetsveckan, ger mig själv förutsättningar att vara fokuserad på måndag morgon igen och samtidigt förhoppningsvis får en skön 3de advent.

Hur gör du för att landa dina tankar och samtidigt blir bättre på att fokusera?
// JanCan001, Jannica Wahlund

#olingo #närdetärsjuktkulattjobba #återhämtning #rörelseochträning #takontrollen 

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: