Nytt år med nya möjligheter – nya övningar varje månad

Det är lätt att på årets första dag ta sig ann ett löfte som avlagts i hopp om att det ska leda till något bättre. Ofta är löftena inte orimliga i sig, avsaknade av det personliga syftet med löftena är oftast det som gör att vi har svårt att klara av att hålla dom.

Jag behöver hitta tillbaka till min rutin kring träning och fångade därför en tanke att skapa en daglig aktivitet som kan utvecklas med tiden och samtidigt kännas kul och stimulerande. Det bör även vara lätt att hålla fast vid, för att skapa vanan.

Mitt löfte: Rutin som bygger på dagliga övningar som är enkla, kan utvecklas och förändras under året.

Varje månad sätts 3  dagliga övningar som kan genomföras enkelt i hemma miljö och ger mig möjlighet att koppla ihop med annan form av aktivitet.

Hänger du på – lämna gärna en kommentar så kan vi enklare peppa varandra tillsammans!

//JanCan001, Jannica Wahlund

JANUARI

10 st situps + 10 st armhävningar + 10 st Rygglyft

Syfte är att skapa daglig vana samt stärka de svagaste länkarna i min kropp.

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: