Ett år går så fort – dags att fira

För lite över ett år sedan avslutade jag min utbildning inom kondition och uthållighetsträning. Jag tog mig igenom block som anatomi, fysiologi, nutrition, längdskidor, styrketräning, simning, rörlighetsträning, cykling, triathlon, löpning, tester, idrottsskador, psykologi, ledarskap och ja en massa annat. Jag tog mig igenom och fick min certifiering. En utbildning som syftade till att kunna dra nytta av kunskap och erfarenhet från mitt tidigare idrottande, till den jag är idag.

Året som varit har inneburit så mycket glädje och stolthet. Min kunskap och erfarenhet kopplat till uthållighet och prestation, tar jag med mig in i mitt yrkesliv som leveranschef för Olingo.

Den unika potential som ses inom oss alla, som individer, är lika synlig inom olika företag och organisationer. Spänningen finns där, och det är en förmån att få jobba med utvecklingen och stärka uthålligheten inom organisationen genom människan. Det handlar om att våga lita på sig själv och processen.

När jag gör detta i kombination med att möta människor som har mål att stärka sin kondition, styrka, rörelse och uthållighet, blir även jag met välmående och starkare som människa.

Inom kort är det 100% semester för min del. Innan dess tänker jag fira för ännu ett starkt och utvecklande år. Med reflektion så måste jag ändå säga att första halvåret på 2018 har varit mycket bra. Ser fram emot resterande del.

Dags att fira ett oförglömligt år!

//JanCan001, Jannica Wahlund

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d