Höstens gruppträningar

Är du redo för nya utmaningar eller vill skapa nya rutiner kring din livsstil? Funderar du på att komma igång med din träning?

Då är det högtid att anmäla dig till höstens gruppträningar som startar vecka 35.

Likt tidigare år håller jag gruppträningar i Tyresö, inom Ta Kontrollens regi. Ta Kontrollen arbetar utifrån en modell som heter RUSK (Rörlighet – Uthållighet – Styrka – Kondition).

img_20180524_210634-15481437766028910600.jpgUpplägget är 60 min träning i veckan under 10 veckor, där vi utgår från grunden med rörlighet och kondition, för att bygga på med styrka och öka vår uthållighet. Vi tränar alltid ute med våra kroppar och naturen som motstånd och hjälpmedel.

Anmälan gör du genom http://www.takontrollen.se

Vill du veta mer; hör av dig via kontaktformuläret.

Ses i Tyresö vecka 35!

/JanCan001, Jannica Wahlund

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d