Låt mig svära vid min …..

Ord tagna direkt ur Orups väl kända låta “Vid min faders grav”. En låt med innehållet att våga gå sin egna väg och inte låta sig följa förutfattade förväntningar vi lägger på varandra, i och med givna situationer.

Varför nu detta? Redan som liten var jag ganska impulsiv och känslofylld person, som var lätt led i min omgivning. Detta gjorde att jag ofta tryckte undan mina egna drömmar och mål. Vad ville jag med livet?

Genom åren så har jag lärt mig att det finns inget så starkt som min egna självtillit. Vågar jag lita på mig själv, stå upp för det jag är, kan, vill och tycker är viktigt, så kommer även min självkänsla stärkas. När så sker finns det egentligen heller inga gränser för vad jag kan uppnå.

Igår följde jag 4 personer genom deras framfart i IronMan Kalmar. Personer som har korsat min väg en eller flera gånger, de senaste åren. Personer som inspirerar och ger motivation till att våga nå målet, som dom själva har satt upp.

Kan inte svära på att det blir någon IronMan för mig, ligger inte för mig helt enkelt. Men när jag drar på mig löparskorna och får ge mig ut i skog och mark, känna svetten rinna och musklerna ömma – då mår jag som bäst!

Det är där och då kreativiteten tar tag i mig och mina drömmar och tankar formas.

Så tacksam att finna personer som inspirerar och motiverar i min vardag. Hur gör du för att må bra och uppnå dina drömmar och mål? Vad inspirerar dig?

Ha en fortsatt bra start på hösten

//Jancan001, Jannica Wahlund

Tack

#clasbjorling

#linatriathlet

#aannikarehn

#andreamollerberg

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d