Fredags-fys innan fredags-mys

Efter en tuff arbetsvecka, kan längtan efter soffan vara väldigt stark. Jag tror vi alla någon gång har känt så. Själv kan jag erkänna att det är mer en regel än undantag att känslan slår in varje fredag.

Idag ville jag inte bli en ”förlorare” mot mina känslor, utan bestämde mig för en lagom runda runt i mitt vackra Tyresö.

Skönt att kunna konstatera att mitt val blev det rätta. Istället för att sjunka ner i soffan trött och orkeslös, känner jag mig fylld med energi och ser fram emot en helg fylld med aktiviteter.

Sköt om er och trevlig helg!

/JanCan001, Jannica Wahlund

Författare: jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s