Gör mig redo för kvarstående oktobermånad, fylld med kreativa prioriteringar

1 minut

read

Jag tycker faktiskt att oktober är en ganska skön månad, du kanske inte håller med mig, men det händer mycket i naturen och det händer mycket på jobbet. Det går alltför fort därefter, plötsligt blir det december och jul.

Fick en fråga i förra veckan; klarar du av att hinna prioritera ditt arbete?
Intressant fråga – ja det tycker jag nog, att jag gör. Mest för att jag gör det genom att prioriterar min vila och återhämtning, för att skapa reflektion.

Återhämtning för mig är fysisk aktivitet. Få kroppen riktigt, riktigt trött. Då kan jag släppa loss kreativiteten och samtidigt reflektera. Sån kraft i den känslan att bara få tömma hjärnan. Tröttheten kan bli så tvär ibland, att jag blir ledsen och arg. Vet om att det är en brist. Brist i att finna lugnet, tålamodet och acceptans.
Känner du igen dig?

Fast det är just då jag vet att jag får ut mest av min reflektion. Jag fyller på med bra energi och börjar fokusera. Fokusera på det som jag verkligen vill och står för. På så sätt kan jag även prioritera.

Idag är vi halvvägs in i oktober- en månad det händer mycket. Just nu känner jag längtan ut i spåret, för att få huvudet tömt, kunnat reflektera och med kreativitet sätt mina prioriteringar för resterande del av oktober och med kommande vecka i fokus.

Gör mig därför redo – redo för lite blod svett och glädje. Skön söndag på er alla!

/#jancan001 Jannica Wahlund

#endurancepersonaltrainer #Olingo #hälsaochvälmående #tränarförattmåbra #takontrollen #jancanab

Lämna ett svar

Upptäck mer från JanCan

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa