Nyfiken på hälsocoachning?

I år firar jag fem år som coach inriktat livsstil, förändring och personligutveckling. En fantastisk resa som gjort mycket i min egna utveckling men också bidragit i många andras.

2017 tog jag in området träning och fysisk aktivitet, genom att certifiera mig som Endurance Personaltrainer (EPT) samt löpcoach steg 1 och 2.

Idag är jag även klar Hälsocoach. Behovet av hälsocoacher växer sig allt starkare. Individer och företag inser vinster med att satsa på hälsa för ökat välmående men också för ökad prestation. Som Hälsocoach kommer jag att arbeta med att stötta och motivera till hälso- och livsstilsförändringar. Det handlar främst om att arbeta för sund och frisk arbetsmiljö inriktat organisation och individ, det handlar även om friskt ledarskap och medarbetare.

Nyfiken på att höra mer? Skicka PM så återkommer jag kring din fråga.

//Jannica

#endurancepersonaltrainer #löpcoach #hälsocoach #träningochlivsstil

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: