Söndag dags för veckans slutspurt

Att ständigt och jämt på egen hand hålla motivationen på topp kräver både en ordentlig självdisciplin och mycket vilja. Ser jag till slutmålet, så är det med självklarhet att viljan och motivationen finns där. Så då är det disciplinen som kvarstår. Vad är väl dagens intervall pass ställt mot en timme på altanen?

Då kör VI! Dagens intervaller syftar till att jobba upp tempo med fokus på uthållighet.

Spring 5 min så långt du kan, vila 1 min. Kör 5 – 7 varv.

Glöm inte uppvärmning och nerjogg efteråt. Viktigt för kroppen med även dess delar i träningen.

Vad gör du denna söndag i juli, för att må bra, stärka din självkänsla och disciplinerat arbeta mot de mål du själv satt upp?
#vägrarlyssnapåmittinremonster #endurancepersonaltrainer #träninghälsavälmående #träningvarjedag #hälsocoach #jancan001

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: