Satsa friskt

Denna vecka kom solen och värmen tillbaka till oss, runt omkring mig såg jag hur frusna själar lämnade sina jackor hemma och fullt blommade ut i sensommar värmen. Nu när solen boostar oss med energi är stunden kommen att verkligen ta tag i att #satsafriskt i höst, så här kommer mina egna tankar och funderingar kring min hälsoplan.

Hälsoplan handlar om hur vi tar ansvar för vår hälsa. Hur, vem, vad, vilka, varför – det är många frågor och en hel del områden som ska ses till för att täcka helhets begreppet Hälsa.

Den här veckan och egentligen hela augusti, har varit splittrad för min del, jag hade verkligen kommit in i ett grymt flow när det kommer till att känna in min kropp och lyssna på vad den säger.

Jag hade fått till träningen och den dagliga rörligheten, men maten och sömnen var lite på efterkälken. Så är det oftast i mitt liv när det blir lite mycket.

Resultatet av detta blev att jag för två veckor sedan fick bekräftad lunginflammation, efter att ha dragits med hosta och feber en tid. Nu börjar resan tillbaka. Resan med syfte och mål att #satsafriskt

Inget ont som inte har något gott med sig. Nu är det verkligen dags att tänka om och att #satsafriskt under hösten.

Nu blir det till att göra upp ett avtal med mig själv och skapa mig en hälsoplan för att bli frisk och stark igen. Det ska bli bra och jag kommer #satsafriskt, för jag vill som så många andra ha en bra hälsa.

Om du vet precis hur du din plan ser ut har du gjort ett bra val och är inne på rätt spår. Men känner du att du komma igång och kanske göra en hälsoplan eller vill veta lite mer får du gärna sända mig ett mail till jannica@jancanab.com

Under höstens alla torsdagar, kl 1730, kommer du träffa mig på Kroppsverkstan i Hammarby/Kärrtorp, där jag kör ett inspirerande cirkelpass inomhus. Du är mer än välkommen att hänga på!

På återseende
//JanCan001, Jannica Wahlund

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: