Vad har du för tips…..?

I dag fick jag en fråga, som inte på något sätt är ovanlig, tvärtom den mest vanligaste frågan kring hälsa; “Har du något tips för hur jag slutar “smita undan” träning pga allt jobb”?Frågan kräver givetvis sitt svar, men frågan jag ställer tillbaka är; “Vem bestämmer hur du mår?”Svaret är detsamma för båda frågorna, indirekt. Det är nämligen du som bestämmer vad som är viktigt och vad du behöver göra.Mitt tips är att separera “Det du vill göra” och “Det du vill få gjort”.Vill du hellre jobba och minska tiden/orken för din träning så är det ok. Du behöver då fundera på vad du orkar och klarar av. Besluta dig för vad som är roligt och motiverar, lägg inte för mycket tid och kraft på att följa andras intresse och ambition.Vill du hellre träna och bara få jobbet gjort, är det också ok. Då behöver du tänka praktiskt och effektivt, då du antagligen har en förmåga och med lätthet prioritera din träning. Men fördelen med träning är ju att den gör oss mer kreativa 😉Oavsett vem du är, så är mitt tips till dig att utgå alltid från din hälsa. Skapa dig en hälsoplan för att satsa friskt med din vardagliga träning.Börja med att planera in en regelbundenhet, varje dag aktivitet, som kan exempelvis vara en pulshöjande promenad.Mitt tips till dig som har svårt att “få till det”, sänk ambitionen. Det är ok !#Träningochhälsa#SatsaFriskt//JanCan001, Jannica Wahlund

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: