Walk the Talk – för en hållbar vardag på jobbet och hemma

Det är lätt att fastna i sin ensamhet när övriga samhället befinner sig i någon form av kris/krisberedskap. Vi blir fler och fler som sitter hemma och arbetar, vilket innebär i sin tur ger känslan av att vi blir mer isolerade än tidigare.

Samtidigt ökar användandet av olika digitala plattformar/verktyg/appar för att öka samhörigheten och effektivt kunna utföra sitt arbete på distans. Enligt många ses detta som ett spår av “Corona”. För mig handlar det om att våga tänka om och våga göra annorlunda. En möjlighet som funnits betydligt längre än den senaste månadens nya “nuläge”. Vilka effekter kan vi dra utifrån vårt nya “nuläge”?

En viktig men också svår fråga som vi behöver hantera i regel mer regelbundet, om du frågar mig. Det handlar så mycket om att ställa om och skapa en bild med nytt fokus på att göra saker annorlunda.

@ulrikabohman

I dag hade jag en timme planerad och bokad med klient, där vi tog tillfället i akt till att genomföra en “walk-the-talk” tid tillsammans. Kunde inte heller låta bli att ge henne en utmaning att arbeta med sin balans rent fysiskt.

Att arbeta med hälsa och välmående i en tid som nu, handlar mycket om balansen mellan vårt fysiska välbefinnande som vår mentala hälsa.

Hur ofta arbetar du med din helhetsbild? Hur ofta ser du till att du tar dig tid till ditt dagliga välbefinnande genom att röra på dig dagligen? Ett tips är att ta en “walkthetalk” och fokusera på frågorna;

– Hur har jag det?

– Hur känner jag mig?

– Hur tar jag hand om mig?

Må Bra Gör Bättre

//JanCan001, Jannica Wahlund

#hälsocoach #verksamhetsutveckling #endurancepersonaltrainer #förändringsledare

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d