Veckans iakttagelse

I Stockholm återvänder fler och fler löp- och cykelpendlare från semestern och värmeböljan.

En iakttagelse ligger till grund för veckans tips: Kondition är en färskvara! Ser många pendlare med stressad blick och plågade ansiktuttryck.

Har du haft semester från dina dagliga rutiner kanske det är lämpligt att dra ner lite på tempot, sträckan eller antalet dagar du springer eller cyklar och börja där du är just nu.

Börjar du på en nivå som passar dig just nu så kommer du att kunna öka takten snart igen och framförallt minska skaderisken. För den bästa träningen är den som kan ske kontinuerligt utan avbrott.

Behöver du hjälp med att komma in i rutiner, bibehålla rutiner eller kanske finna nya “vägar” i din vardag. Hör av dig – så berättar jag mer kring “Hälsocoachning -Individ”

//JanCan001, Jannica, jancan.se

#hälsaochvälmående #rörelsevarjedag #hälsocoachning #endurancepersonaltrainer #kondition #pt #coach

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: