Sätt fokus på förändringsstöd istället för förändringsledning

Jag erbjuder stöd och utveckling inom organisationer så som team eller grupper, med riktning på människan i förändring. Att arbeta med ”Människan i förändring” handlar om att arbeta med de värden som långsiktigt skapa och ökar välmående hos individen.

Med kontinuerligt förändringsstöd kring och med människan kommer ni få hela organisationen att blomstra. Det hela handlar om att förädla den kunskap som finns internt till bättre och högre kompetens, genom att skjuta till detxstöd som behövs för att utveckla så väl individ som organisation.

När vi själv ser vad som behöver förändras och kanske stärkas, kan vi enklare ta till oss av det arbete som behöver göras. I all enkelhet kan det beskrivas som “att ha en extra hand att hålla i när det blåser”.

Jag jobbar med att ge stödet till de som ska leda och driva arbetet, då vi vet att förändring behöver ske av de personer som själva finns i organisationen.

Är du intresserad av att höra mer kring konceptet och erbjudande, för hur jag kan hjälpa er till ett nästa steg. Kontakta mig via formuläret nedan – så återkopplar jag som regel inom 1 arbetsdag

Ta även del av följande länk Förändringscoach bidrar till effektiv förändringsledning

//JanCan001, Jannica Wahlund

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: