Välkommen till en sida fylld med tankar, reflektioner och lärdomar kring olika faktorer som inryms i våra liv.

Jannica Wahlund

Jag är en person som trivs i utveckling och förändring.

Min bakgrund rent yrkesmässigt är med erfarenhet inom verksamhetsutveckling och projektledning kopplat IT, vilket fört mig in på området ”Förändringsledning”. Min bakgrund personligen är idrottsligt. Jag älskar prestation i olika format och vet hur mycket arbete som ligger bakom idrottsliga prestationer. Och därför väldigt nyfiken inom Vad och Hur vi förenar organisationen och individens mål… I detta sammanhang kopplar jag starkt in mitt brinnande intresse för kroppen, träning, mentalförmåga, hälsa och välmående.

Min nyfiken är för hur vi lever och lär för att vi ska ”Må bättre och Göra bättre!”

Är du lika nyfiken som jag och vill dela dina tankar och erfarenheter med mig – hör av dig. Behöver du hjälp, kanske ett råd eller stöd kring dina utmaningar och din utveckling – hör av dig, för det är just dig och dina utmaningar jag är nyfiken på och vill jobba med! (Mail; Jannica@jancanab.com Mobil; 076-7090664)

Utveckling av sidan pågår och kommer under september och oktober få dels ny design som utvecklat innehåll. Är det något du söker? Hör av dig så kan jag försöka hjälpa dig vidare.

//JanCan001, Jannica Wahlund, JanCanAB