Tränings som livsstil

Under hela min uppväxt har jag haft närhet till träning och motion. Stor anledning var givetvis mina föräldrars bakgrund inom simvärlden samt deras gemensamma intresse för aktiv livsstil.

Idag och i den värld vi lever ställs oerhörda krav på oss som individer att hantera stress och prestation i skolan, på arbetet, inom familjen och i det sociala liv som vi lever. Kraven ökar hela tiden och vi behöver hantera dessa på ett sätt som gör att vi bibehåller god hälsa och gott välmående. Men hur?

För mig är “Tränings som livsstil” det enklaste valet. Och kanske låter det enkelt, men valet ställer även sina krav på uppoffringar – eller?

I den här delen av bloggen kommer jag försöka samla min kunskap, erfarenhet och tankar som finns inom valet av “Tränings som livsstil”. En sann inspiratör till detta är bla Anders Hansen som skrivit boken “Hjärnstark”. Läs den!

Sedan 2017 har jag även genomfört olika former av undersökningar kring hälsa, träning, mentalitet/psykologi i syfte att få fram mer fakta kring upplevelse av att välja “Träning som livsstil”. Dessa undersökningar har även vidareutvecklats till upplevelsebaserade “Hälsocheckar” för organisation och individ. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Slutligen är du nyfiken på hur du kan få ut mer av din träning, komma igång med träning eller bara få inspiration till nya träningssätt? Kontakta mig gärna för en första förutsättningslös dialog.

//JanCan001, Jannica Wahlund

 

 

%d bloggare gillar detta: