Sommarerbjudande

juni – augusti

Vågar du släppa taget om dig själv för att må bättre långsiktigt?

Frågan du behöver ställa dig är – vad har du att förlora?

Självklarheten i förbättrat välmående kommer först efter att vi tagit ett par steg i vår förändring och det behöver ibland ta tid. Tid där vi behöver stöd och hjälp.

Just nu får du som privatperson möjlighet att boka mig 3 tillfällen om 45 minuter för priset av 2 dvs 1300 kr (exkl moms för företag)

Coachningen sker främst digitalt genom Teams eller annan överenskommen kanal

Vill du komplettera med fysisk träff där jag kan hjälpa dig med olika övningar och träningsupplägg, så erbjuder jag 20% rabatt på varje enskild PT-session som bokas i samband med ovanstående erbjudande.

För att boka detta erbjudande – se kontaktuppgifter längre ner på sidan

HÄLSOCOACHNING – INDIVID

Vill du känna dig stolt, nöjd och glad över dig själv och dina val du gör?
Är du trött på att misslyckas, eller börja om gång på gång?

Hälsocoachning passar dig som långsiktigt vill satsa på att förbättra din fysiska och/eller psykiska hälsa. Vi utgår från ditt nuläge i samtalet och sätter upp tydliga mål, så att du vet vart du är på väg. Vi gör en plan med tydliga steg och delmål.

Vilka typer av frågor ställer vi oss?

  • Vad är ditt mål?
  • Hur uppskattar du din hälsa idag?
  • Vad och hur mycket tid lägger du på din fysiska hälsa idag?
  • Behöver du hjälp med kosten?


Vid våra uppföljningssamtal rapporterar du hur det har gått för dig, och vad du lärt dig sedan vårt senaste samtal. Genom reflektioner lär du känna dig själv och du tar ansvar för din egen utveckling.

Genom att du tar ansvar för ditt liv kommer du att känna dig både stolt och glad, och ditt självförtroende och din självkänsla kommer att förbättras.

Hälsocoachning passar dig som vill ha en personlig utveckling och bli en bättre version av dig själv. Genom att vi tar hjälp halkar vi av banan mer sällan och kan utvecklas snabbare än om vi försöker på egen hand.

Det finns flera sätt att hantera en stressad situation. Behöver du råd, stöd eller mer aktiv hjälp så erbjuder jag olika alternativ till upplägg.

Bas – Rådgivning och stöd i form av enstaka coachnings samtal. Detta sker fysiskt ute eller på distans via telefon eller Teamskanal. Rekommenderat är att börja med 3 tillfällen för att därefter följa upp där Du känner att det bäst behövs och passar in.

Standard – 10 veckors upplägg med 1 tillfälle i veckan. I detta upplägg går det att kombinera med upplägg för att komma i gång med en starkare aktiv livsstil. Beroende på upplägg och mål kommer priset variera något.

Premium – Hälsoprogram över 3 – 6 – 9 månader. I detta program ingår utöver individuell coachning (6-12-18 samtal) även individuellt träningsupplägg, där vi arbetar med olika verktyg kopplade till den plan som utvecklats individuellt.

Alla samtal är fokuserade på dig och det du behöver, du kommer få med dig bra verktyg och övningar för att bättre hantera återhämtningen i din vardag.

Grundpris (exkl moms för företag)

  • bas 650 kr per coachsamtal
  • PT session 800 kr/timme utomhus (Par eller Gruppträning kan erbjudas. Kontakta mig för prisförfrågan)
  • standardpaket 2500 kr (10 veckor, 1 samtal per vecka)
  • premium 3mån/3000 kr – 6mån/4800 kr – 9mån/6000 kr (6-12-18 samtal samt individuellt träningsupplägg)

Oavsett vilken nivå du väljer börjar vi alltid med ett initialt kostnadsfritt möte där vi får möjlighet att pratas vid och ställa de frågor som behövs för att komma i gång.

För att boka möte gör du genom att antingen använda kontakt formulär här på hemsidan  – eller mailar mig direkt på jannica@jancanab.com.

ANGE ”Hälsocoachning – individ” i ämnes raden och lämna dina kontaktuppgifter som exempelvis telefon nr så får vi snabbare kontakt. Har du någon specifik fråga så går det bra att lämna den redan vid initieringen av kontakt.

//JanCan001, Jannica Wahlund