Vill du känna dig stolt, nöjd och glad över dig själv och dina val du gör?
Är du trött på att misslyckas, eller börja om gång på gång?


Hälsocoachning passar dig som långsiktigt vill satsa på att förbättra din fysiska och/eller psykiska hälsa. Vi utgår från ditt nuläge i samtalet och sätter upp tydliga mål, så att du vet vart du är på väg. Vi gör en plan med tydliga steg och delmål.


Vid våra uppföljningssamtal rapporterar du hur det har gått för dig, och vad du lärt dig sedan vårt senaste samtal. Genom reflektioner lär du känna dig själv och du tar ansvar för din egen utveckling.

Genom att du tar ansvar för ditt liv kommer du att känna dig både stolt och glad, och ditt självförtroende och din självkänsla kommer att förbättras.

Hälsocoachning passar dig som vill ha en personlig utveckling och bli en bättre version av dig själv. Genom att vi tar hjälp halkar vi av banan mer sällan och kan utvecklas snabbare än om vi försöker på egen hand.


Välkommen att boka ett första samtal!

Just nu får du som privatperson möjlighet att boka mig 3 tillfällen om 45 minuter för priset av 2 dvs 1200 kr (inklusive moms) vid bokning av alla tillfällen senast den 31 januari

Coachningen sker främst digitalt genom Teams eller annan överenskommen kanal.

Vill du ha stöd och hjälp med att komma igång med din träning och köpa till PT-sessioner? Genom att boka hälsocoachning – Individ, erhåller du även 20% rabatt per PT session. (Motsvarar 180 kr per session)


Är ni ett företag så kan ni ta del av erbjudandet med anpassning för grupp och individ. Titta mer under erbjudandet ”Hälsocoachning – företag”


Erbjudandet gäller hela Januari ut (2022). Samtliga tillfällen behöver vara genomförda innan maj månads utgång 2022.


Att arbeta med hälsan är en viktig del i de förändringar som vi ser med vår personlig utveckling, så vi kan undvika kroniska sjukdomar och liknande!


Boka eller kontakt för mer information, gör du genom att maila mig på Jannica@jancanab.com