Organisation & Individ

Att arbeta med människor handlar sällan om att livet är svart eller vitt. Den samlade erfarenheten som idag finns i att utveckla människor, pekar ofta på beroendet av förväntningar på att ständig personlig utveckling.

Vi utvecklas och växlar från ord till begrepp och sedan tillbaka igen, för att följa och skapa förståelse i den utveckling som sker globalt och i samhället. Begrepp som Digitalisering växer sig allt starkare, fast sanningen är egentligen att “Digitalisering” startade för flera decennium sedan och är egentligen inte något nytt. h med utvecklingen.

“Vi behöver förstå dess innebörd för att kunna försöka anpassa oss i de nya behov som skapas i och med dagens utveckling”

Utifrån samlade information, kunskap och erfarenhet gällande Förändring och Verksamhetsutveckling kan vi inrikta oss på behovet och arbetet med individen, gruppen och organisationen.

Ett första steg kan vara att samlas över en diskussion och dialog kring vad innebörden av dagens “Digitalisering” är. Att landa tillsammans med vänner, bekanta, arbetskamrater eller andra, för att se till vad det innebär för just er. Nyfiken på hur det kan gå till – hör av dig!

//JanCan001, Jannica Wahlund

Cert. Projektledare, Förändringsledare, Dipl. ICF Coach, Cert. Endurance Personal Trainer, Hälsocoach

%d bloggare gillar detta: