Förändringscoach bidrar till effektiv förändringsledning

Som inom mycket annat så behöver vi våga lita på våra egna förmågor och vår egen potential för att utvecklas. Vår interna kunskap kommer alltid att behöva utmanas med nytt och nya kompetensområden. Att lyckas med effektiv förändringsledning kräver inga stora mängder av externa resurser, utan behovet är att se till kompetensförsörjningen internt.

Utmaningen med en förändring kan ses i form av den nya kunskapen som behöver tas in, fast i de flesta fall handlar det mer om stödet och kompetensen kring genomförandet, och då är det mer av vägledning i genomförandet som behöver stärkas upp.

Genom att jobba med effektiv förändringsledning där den interna kunskapen och kompetens tas tillvara och förändringsstöd i form av förändringscoacher bidrar till väl genomförd förändring, så säkerställs även att förändringen hanteras och efterlevs efter genomfört projekt.

Är du intresserad av att veta mer eller se hur ni kan jobba effektivare med er förändringsledning genom förändringscoacher. Hör av dig till mig – detta är ett område jag brinner för och delar gärna med mig av mina kunskaper och erfarenheter.

Snabbaste vägen till kontakt är att fylla i formuläret nedan – så återkopplar jag som regel inom 1 arbetsdag

//Jancan001, Jannica Wahlund, @jancanab.com

%d bloggare gillar detta: