Aktiv livsstil

Idag och i den värld vi lever ställs oerhörda krav på oss som individer att hantera stress och prestation i skolan, på arbetet, inom familjen och i det sociala liv som vi lever. Kraven ökar hela tiden och vi behöver hantera dessa på ett sätt som gör att vi bibehåller god hälsa och gott välmående. Men hur gör vi detta i den nutid av pandemi och snedvriden hälsostil, där många blir allt mer stilla sittande och socialt distanserade.

För mig är “Aktiv livsstil” ett attraktivt valet. Och kanske låter det självklart, men valet kan ibland ställa oss i en känsla av att göra uppoffringar på sig själv för att må bra. En lärdom som många kan bekräfta och bevittna, och det är faktiskt så att förändring innebär att vi kommer behöva välja bort något för att välja till något.

Självklarheten kommer först efter att vi tagit ett par steg i vår förändring och det behöver ibland ta tid. Tid där vi behöver stöd och hjälp.

Att förändra sin livsstil behöver inte vara eller bli svårt, det handlar om att verkligen bestämma sig.

Vågar du släppa taget om dig själv för en stund?

Det finns flera sätt att hantera sin livsstils förändring. Behöver du råd, stöd eller mer aktiv hjälp så erbjuder jag olika alternativ till upplägg;

Bas – Rådgivning och stöd i form av enstaka coachnings samtal. Detta kan ske fysiskt ute eller på distans via telefon eller Teamskanal. I detta upplägg går det även att köpa till träningsupplägg för att klara ditt mål ex 5 km, 10 km, 21km (halv Marathon), 42 km (hela Marathon), eller annat.

Standard – 10 veckors upplägg med 2 träningar i veckan. I detta upplägg går det att kombinera med extra coachnings samtal. Beroende på upplägg och mål kommer priset variera något.

Premium – Hälsoprogram över 3 – 6 – 9 månader. I detta program ingår utöver individuellt träningsupplägg även coachningssamtal 6 – 12 – 18 samtal, där vi arbetar med olika verktyg kopplade till den plan som utvecklats individuellt.

Oavsett vilken nivå du väljer börjar vi alltid med ett initialt möte där vi får möjlighet att pratas vid och ställa de frågor som behövs för att komma igång.

Är du intresserad av att höra mer är du välkommen att kontakta mig på Jannica@jancanab.com.

//JanCan001, Jannica Wahlund

Publicerad av jancan001

Med nyfikenhet på livet och intresse för hälsa, träning och livsstil, så är min passion att se personer utvecklas och nå sina mål. Att stötta grupper och utveckla team i samma anda och takt som övergripande organisation eller andra externa faktorer inom samhället, är mitt driv. Framgång leder till framgång, precis som välmående leder till lust.

Lämna ett svar