Min nyfiken och mitt driv för hur vi lever och lär – är för att vi ska ”Må bättre och Göra bättre!”

Jannica Wahlund
FOTO; Liza Simonsson

Jag är en person som trivs i utveckling och förändring.

Min bakgrund rent yrkesmässigt är med erfarenhet inom verksamhetsutveckling och projektledning kopplat IT. Vilket har fört mig in på området “Förändringsledning”. Min bakgrund personligen är idrottsligt. Jag älskar prestation i olika format och vet hur mycket arbete som ligger bakom idrottsliga prestationer. Och därför väldigt nyfiken på hur vi förenar organisationen och individens mål… I detta sammanhang kopplar jag starkt in mitt brinnande intresse för kroppen, träning, mentalförmåga, hälsa och välmående.

Är du lika nyfiken som jag och vill dela dina tankar och erfarenheter med mig – hör av dig. Behöver du hjälp, kanske ett råd eller stöd kring dina utmaningar och din utveckling – hör av dig, för det är just dig och dina utmaningar jag är nyfiken på och vill jobba med!

//JanCan001, Jannica Wahlund, JanCanAB

Cert. Projektledare, Förändringsledare, Dipl. ICF Coach, Lic. Endurance Personaltrainer, Hälsocoach

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: