Om att uppnå mål och jobba med utveckling

jannica-wahlund_img_2503_lizafoto-com
Jannica Wahlund Foto Liza Simonsson

Du kanske känner igen dig i tanken om att vilja och kunna genomföra ett lopp eller kanske En Svensk Klassiker, men aldrig riktigt tar tag i det. Kanske det handlar om att du vill satsa på dig själv och våga utmana dig själv i något du annars går mest och tänker på.

Att genomföra “det där” som ligger på mångas “livs lista” eller bara känner att det vore kul att någon gång förändra och utveckla drömmar och mål, är vad jag anser handlar om att jobba med sin egna utveckling.

Det behöver inte alltid handla om träning, det kan lika gärna handla om att våga byta karriär, att flytta eller skapa familj. Oavsett så handlar personlig utveckling om vem du är och vad du vill.

Under den här rubriken kommer jag skriva mer om mål och planering inom personlig utveckling, den är fokuserad på träning och utmaningar som “En Svensk Klassiker”, olika löplopp eller annat som utgår från ren kondition och uthållighet. Det som jag ofta kan se när det kommer till att uppnå våra mål, så handlar det mesta om att ta ansvar för våra drömmar och mål.

Min passion för idrotten ligger djupt rotad likt som intresset och min nyfikenhet på människor i utveckling och förändring. Jag hoppas du kommer gilla de jag skriver och vågar ta ett första steg till att lämna feedback eller tips om vad du vill kunna läsa om här. Använd antingen kommentarsfälten eller kontakta mig på Jannica@jancanab.com. den adressen går även bra att använda för vidare kontakt och frågor rörande stöd och hjälp kring din egna utveckling.

// Jancan001, Jannica Wahlund, Jannica@jancanab.com

 

%d