JanCan AB startade som renodlad konsultverksamhet inom projektledning, och har sedan 2013 utvecklats och etablerats vidare. Under senaste dessa år (2013-2021) har inriktningen gått mot Förändringsledning, Projektledning och Hälsocoaching.

Från 2017 har kunskap och kompetens inom bla anatomi, fysiologi, mentalträning, nutrition samt kondition och uthållighetsträning samlat och skapat erfarenheter inom Välmående och Hälsa. Idag erbjuds därför tjänster med syfte att uppnå långsiktig hållbarhet istället för att arbeta med Quick Fix för såväl organisation som individ.

Jannica Wahlund_IMG_5571_Foto Liza Simonsson

Mina områden är

Förändringsledning (Förändringsledare och coach)

Service Management (ITSM, Shared Service)

Knowledge Managemenet (KCS (Knowledge Center Service))

Hälsocoachning (Hälsoprogram individ & Företag, Gruppträning Individ & Företag)

Interim/Projektledning (Portföljhantering (PMO), Projektledare)

Ta gärna del av tjänsterna genom min profil på LinkedIN

Jag arbetar för ökad  hälsa och välmående hos individer och organisationer

För mig är sambandet mellan organisation och individ lika viktigt, som att sambandet mellan fysiologi och mentalhälsa är grunden till vårt välmående.

På den här sidan skriver jag (Jannica Wahlund) om tankar, reflektioner och erfarenheter inom Förändring, Projekt och Coaching (Hälsa, Arbetssätt, Peronslig utveckling, Förändring). Fokus ligger mot att förena organisationen och individens mål, i syfte att nå hållbart resultat.

Hoppas du gillar mina texter och känner du, att du vill bidra eller har frågor; tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Välkommen!

Jannica Wahlund

 
Foto: Liza Simonsson